Laman Ini Hanya Sesuai Untuk Anda yang serius nak dapatkan bulu mata yang lentik dalam masa 30 minit sahaja !

Dapatkan Elegant Eyelash Perming Anda Sekarang!

Jika dengan Elegant Eyelash Perming dari Pretty Valet ini bantu menawankan lagi jelingan mata dan menceriakan hidup anda 3x ganda dari biasa dengan

tapi result terus nampak, Anda Nak ?

Kini didedahkan, rawatan paling BERBALOI BALOI.. Khas untuk anda yang nak “perfectly-curled lashes”, dalam masa yang sama nak mesra pocket kaw kaw ! Rawatan ini lebih jimat, mudah dan berkesan untuk semua peringkat umur, baik yang muda atau berusia. Senang citer, tak payah pakai mascara pun dah nampak efek lentik unik dan sempurna!

Elegant Eyelash Perming
Bakal Bantu Anda Untuk

..”Alhamdulillah, first time i rasa tengok cermin lamaaa gila, sebab suka sangat tengok mata sendiri.”

..”kalau dulu nampak tegak je bulu mata, siap kena ejek member, sekarang rasa puas hati sangat bulu mata nampak lentik sgt2.”

..“actually ragu2 nak try , rupanya bila tahu mesra wuduk, terus buat.. tak payah nak pakai mascara, nak padam2 sllu..leceh wooo..”

Lihat Reaksi Mereka..

Rawatan Elegant Eyelash Perming ini dah berjaya menjadikan pelanggan kami lebih HAPPY & BAHAGIA!

Persoalannya, Anda Bila Lagi?

Sebenarnya,
ada sebab kenapa kami tawarkan rawatan ini dengan harga RM38 sahaja

PENGHARGAAN

Tanda penghargaan kepada semua #PrettyValetlovers diatas sokongan sempena Pelancaran Pembukaan Pretty Valet di semua cawangan, Ya betul.. Semuanya kami bagi tanpa sebarang caj tersembunyi pun

HAPPY CUSTOMER

Kami betul-betul nak bantu anda dapatkan rawatan bulu mata yang lentik dengan cepat, instant result, harga yang super jimat, yang penting anda semua rasa happy!

KUALITI

Nak buktikan yang Pretty Valet boleh berikan rawatan yang berkualiti dalam masa yang sama menjimatkan masa anda tanpa perlu berfikir fikir lagi dah.

Yes, inilah antara 3 sebab utama kami nak bantu anda, especially untuk anda yang dok usha usha nak buat eyelash perming kan, so this is the time!

Rawatan ini sangat limited, Berakhir bila bila masa, jangan lepaskan peluang ini ye, ONCE DAH HABIS, maknanyaaa habis sudah yaaa. tak de tawaran sehebat ini lagi next time ! Jangan fikir fikir lagi dah!