Nanti dulu!

Sebelum anda dapatkan Elegant Eyelash Perming ini, Pretty Valet ada pakej UPGRADE nak offer kepada anda ya, Very very SPECIAL to you ! One-Time-Offer (Tawaran Sekali Seumur Hidup). Sangat terhad dan hanya ditawarkan disaat ini sahaja

Ini PELUANG TERAKHIR yang anda ada. Lepas ni tak de dah tau. Im Serious. That why saya cakap anda RUGI jika anda sia-siakan peluang ni ! Kami susah nak beri offer pelik macam ni !

Kalau anda nak tahu, Harga sebenar semua offer yang berdurasi selama dekat 2 jam ni bernilai hampir RM300 , tapi hari ini anda hanya boleh dapatkan dengan harga RM100 jer.

Murah kan ? Boleh hadiahkan dekat ibu ke, dekat kawan-kawan atau dengan isteri tanda penghargaan gitu, boleh buat sama2 sambil relax santai2 petang juga !

Untung sangat kalau anda ambil SEKARANG JUGA!

Ianya Very Limited. Bukan untuk semua orang. Saya jamin pakej UPGRADE ni bakal membuatkan anda lebih BERSERI-SERI dan anda dengar kenalan anda terkejut melihat anda. Malas lah nak cakap banyak. Teruskan scrolling..

Bila masuk bab “me time” ni, semua nak buat.. lebih-lebih lagi untuk keselesaan diri.. Kalau part muka sahaja mesti banyak kena touch up bagi nampak ayu, cantik gebu gitu. Kalau boleh nak waxing semua bulu roma yang terlebih2 tu. hihihi

Haa itu belum masuk bab kuku.. Sekarang ni dah ada HALAL nail coloring pulak tu, msti lah teringin sangat nak buat kan ? I feel youu..harga kat pasaran boleh tahan mahal tu.

Haish!.. Macam-macam pilihan yang ada! Sampai pening nak buat keputusan! Apa yang lagi memeningkan.. bajet pun tak berapa nak “ada” sangat!

Rilekssss! Usah Pening pening!
Biar Saya Bantu!

Beginilah! Sebelum saya berikan offer ini , saya pun juga perempuan yang pentingkan kepuasan dalam kecantikkan, bukan untuk orang lain tapi paling penting untuk diri sendiri. Bila diri sendiri rasa cantik, automatik jadi lebih yakin, rasa satu “aura” yang luar biasa gitu.

Prinsip saya! Tidak perlu berhabis banyak bajet , hanya perlukan sedikit saja masa untuk baca pages ini sehingga habis, ianya pasti akan memberikan sesuatu yang bernilai untuk anda pada harga yang cukup murah namun mampu menghasilkan wajah anda lebih segar dan semakin ayu !

Berita Baik! Saya Dah Kumpulkan Beberapa Rawatan kepada 1 Pakej VIP yang mampu milik!

Sekejap!

Ada Bonus Eksklusif Untuk Anda!

Jika anda membuat pembelian Pakej VIP ini sekarang! Saya akan berikan 1 Express Manicure bonus yang menarik kepada anda secara PERCUMA! Kami akan berikan Voucher ini terus kepada anda semasa anda datang untuk sesi ini.

Ok!, Berapakah Harga Pakej VIP Ini?

JUMLAH YANG ANDA PERLU LABURKAN = RM300

Fuhh, kesemuanya 5 item ini adalah RM300, Itulah jumlah yang anda perlu bayar !

Tapi..Tapi..Tapi..Kami tak benarkan anda bayar dengan amount diatas tu..

Sempena Pelancaran Kolaborasi PV X MBH , kami nak berikan anda a very very very LIMITED OFFER.

Anda tak payah pun bayar RM300 TU, anda boleh pilih anda nak yang mana. Paling penting anda kena ingat, ONCE SOLD OUT TAKKAN ADA LAGI DAH LEPAS TU ya. Better GRAB HARI INI JUGA !

“YEEE.. BERAPA SEMUA NI?
SAYA NAK BAYAR SEKARANG !!“

Okayy.. nampaknyaa anda dah tak tahan lagi dah ni, kami beritahu anda. Sejujurnya jumlah yang anda perlu bayar ialah.

RM300

RM200

RM100

Ye RM100 sahaja anda perlu bayar!

AMARAN KERAS !
Harga ini hanya sah di page ini sahaja! Anda tak akan jumpa kat tempat lain! Offer ni juga tak dibuka lama. Ianya boleh ditutup pada bila-bila masa saja, tanpa peringatan awal! Masa tu, sebarang rayuan tak akan dilayan